Chokerende sag om magtmisbrug: Region arbejdede i hemmelighed på at udelukke kritisk sygeplejerske

Interne mails afslører, at man helt oppe på direktionsgangen i Region Hovedstaden Psykiatri har arbejdet systematisk på at udelukke en kritisk sygeplejerske fra jobs. En chokerende sag og et tydeligt eksempel på magtmisbrug, siger ekspert.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel.
En satirisk kagemand fik den øverste ledelse i Region Hovedstadens Psykiatri til at overvåge sygeplejerske Thomas Sørensens jobsøgning. Samtidig arbejdede de ihærdigt bag linjerne på at udelukke ham fra jobs. Selv vidste Thomas Sørensen intet om den uformelle blacklistning.
Foto: Nynne Frost Andersen/ TV 2 Kosmopol

Den psykiatriske sygeplejerske Thomas Sørensen bor og arbejder normalt i København.

Men for nylig flyttede han tilbage til forældrenes murstenshus i Hinnerup uden for Aarhus.

Han arbejder nu som vikar i psykiatrien i Region Midtjylland. Til forældrenes store fortrydelse.

- Han er 41 år gammel, og så skal han bo herhjemme. Det kan da ikke være rigtigt, at han skal køre til Jylland for at arbejde. Det er hul i hovedet, siger John Erik Markvart Sørensen, mens han skænker kaffe i sønnens kop.

Umiddelbart kan det virke komisk, at en 41-årig mand flytter tilbage til sit barndomshjem. 

Men der er en alvorlig årsag til, at Thomas Sørensen er flyttet tilbage.

Man undrer sig over, at der ikke er nogen i denne her sag, som for alvor trækker i håndbremsen

— Roger Buch, ekspert i offentlig forvaltning.

Han kan nemlig ikke længere få job i psykiatrien i Region Hovedstaden. På trods af, at man netop her i den grad mangler sygeplejersker.

TV 2 Kosmopol har tidligere fortalt om Thomas Sørensens mange jobafslag i psykiatrien, efter han offentligt har kritiseret ledelsen og sendt en satirisk kagemand til sine nærmeste kollegaer.

Men nu kan TV 2 Kosmopol via aktindsigt i interne mails afsløre, at man helt oppe på direktionsgangen i Region Hovedstadens Psykiatri har arbejdet aktivt og systematisk på at udelukke en kritisk offentligt ansat.

Vi har med de interne mails fra ledende medarbejdere og direktion forsøgt at rekonstruere forløbet i Thomas Sørensens sag.

Og vi har fået en af landets førende eksperter i offentlig forvaltning, Roger Buch, til at vurdere sagen.

- Det er på mange måder en chokerende sag. Det er usædvanligt at få indblik i interne mails hos en stor myndighed og særligt når de begår så eklatante fejl, som de gør i den her sag, siger Roger Buch, der er forskningslektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Thomas Sørensen i stuen hos sine forældre i Hinnerup.
Foto: Espen Slavensky - TV 2 Kosmopol

Siger op efter drab

Vi vender tilbage til de afslørende mails.

Først får I lige baggrunden for, hvorfor regionen ifølge Roger Buch ender med at begå magtfordrejning og bryde de forvaltningsretlige regler.

Historien om Thomas Sørensen starter først for alvor en skæbnesvanger dag i juli sidste sommer.

Her bliver en overlæge knivdræbt af en psykisk syg patient på Psykiatrisk Center Glostrup.

I forbindelse med drabet optræder Thomas Sørensen på tv og kritiserer for åben skærm sikkerhedsforholdene i Psykiatrien.

Blandt andet siger han:

- I lørdags afleverede jeg min opsigelse, fordi vi på Psykiatrisk Center Ballerup har været nødt til at gå under en normering, der ellers tidligere har givet strakspåbud i Arbejdstilsynet.

Roger Buch, er det okay, at Thomas Sørensen træder frem med den kritik?

- Det er da en fuldkommen okay ytring. Hvis arbejdspladsen ikke lever op til kravene fra Arbejdstilsynet, kan jeg godt forstå, at han har tænkt, at her ønsker jeg ikke at arbejde.

Og Thomas Sørensen er i sin gode ret til at fortælle om det til medierne, påpeger Roger Buch.

Men selv om udsagnene ifølge Roger Buch er saglige, er man i ledelsen meget opmærksomme på offentlig kritik.

Samme dag, som kritikken ruller over skærmen, sætter centerlederen på Psykiatrisk Center Ballerup sig til tasterne og sender en såkaldt bekymringshenvendelse rundt. Heriblandt til en af psykiatriens vicedirektører.

I mailen informeres alle om, at Thomas Sørensen har været ude med kritik. Thomas Sørensen omtales i mailen som TMS.

Emailen viser, at man i psykiatrien allerede i juli, var opmærksomme på Thomas Sørensens kritik.

- Det, man kan se i denne mail, er, at den her person bliver omtalt med sine initialer. Det vil sige, at alle de involverede i den her korrespondance kender altså åbenbart den her person. Det er ret usædvanligt, at man har hele vejen op på direktionsniveau har fokus på en konkret menig medarbejder, konstaterer Roger Buch om e-mailen.

Den satiriske kagemand

Efter knivdrabet på lægen opsiger Thomas Sørensen i frustration sit job på Psykiatrisk Center Ballerup. 

Han sender nedenstående kagemand som afsked til sine nærmeste kollegaer. På kagemanden står et satirisk budskab: Brænd bygning 4, med reference til bygningen, hvor ledelsen holder til.

En af Thomas Sørensens kollegaer, synes kagemanden var så sjov, at hun lagde den ud på de sociale medier. Det opdagede ledelsen og de forlangte, at billedet blev fjernet.

Thomas Sørensen, det budskab på kagen - er det ikke lidt for grovkornet? Altså over stregen?

- Jo, altså. Nu var den jo ikke tiltænkt ledelsen. Hvis jeg havde sendt en kage til dem, havde jeg helt klart skrevet noget mere neddæmpet. Men den var jo tiltænkt mine nærmeste kollegaer, og de kender godt min grovkornede humor. De ved jo godt, at det ikke var ment som en opfordring, men som en kritik af ledelsen, siger Thomas Sørensen.

Men selvom kagen er ment humoristisk, bliver der fra ledelsens side i Ballerup reageret resolut. 

Igen bliver der sendt mails til direktionen. Den ene vicedirektør svarer prompte, at hun mener, at Thomas Sørensen skal politianmeldes.

Den anden vicedirektør er lige så hurtig på aftrækkeren.

- Det er jeg enig i: Han opfordrer til brandstiftelse. Det er meget alvorligt, skriver den anden vicedirektør i en mail.

Roger Buch er forundret over direktionens reaktion.

- Det med kagemanden og politianmeldelsen er jo noget af det, der går helt galt i den her sag. Kagen er ment som en vittighed, som noget humoristisk. Man kan godt mene, det er dårlig humor, men det er rimelig let at gennemskue, at det her ikke er en alvorlig trussel om en ildspåsættelse, siger Roger Buch og fortsætter.

- Hvis man seriøst mener, at en kagemand med påskriften brand bygning 4 er en trussel om en ildspåsættelse, så har man sådan set ikke noget valg, så skal man selvfølgelig melde det til politiet, siger Roger Buch.

(Artiklen fortsætter efter boksen)

Spørg Os

Vær med i vores journalistiske fællesskab.  Du spørger. Vi undersøger.

Men Thomas Sørensen bliver aldrig politianmeldt.

- Det gør man ikke, og det er jo sådan set beviset for det modsatte - nemlig at det her ikke seriøst kan betragtes som en trussel om en ildspåsættelse, siger Roger Buch.

- Og konsekvensen af det er selvfølgelig også, at så kan det jo heller ikke have nogen ansættelsesretlige konsekvenser eller forhindre én i at få et job, fastslår Roger Buch.

Systematisk udelukkelse

I samme bygning som direktionen sidder psykiatriens HR-afdeling. Her mener de modsat vicedirektøren ikke at en satirisk kagemand danner grundlag for en politianmeldelse. 

HR-chefen skriver i en mail til sin teamleder:

- Jeg er enig med dig i, at et foto af en kagemand er et spinkelt grundlag for en politianmeldelse, skriver HR-chefen.

Derfor lægger de efterfølgende en ny strategi. I stedet for at politianmelde, begynder man at arbejde systematisk på at forhindre, at Thomas Sørensen får et nyt job.

I en mail skriver udviklingschefen i Ballerup følgende:

"Jeg kan forstå, at Thomas er ved at søge arbejde på Sct. Hans - men går ud fra alle er advaret imod en sådan ansættelse? Jeg forsøger lige at ringe til en af chefsygeplejerskerne dernede."

Efterfølgende arbejder ledelsen og direktionen ihærdigt på at overvåge Thomas Sørensens jobansøgninger. I en mail står der blandt andet:

"Kære alle – Thomas Sørensen har nu søgt på to stillinger hos Psykiatrisk Center Nordsjælland."

Fra centralt hold begynder man endda at udarbejde skabelonudkast til tekster, som de forskellige lokale ledere på de psykiatriske centre kan give som afslag, når Thomas Sørensen søger job hos dem.

I udkastet bliver der blandt andet foreslået følgende formulering:

"Region Hovedstadens Psykiatri er ét samlet hospital, og da du har udtrykt mistillid til ledelsen, kan vi desværre ikke se et fremtidigt samarbejde med os."

Magtmisbrug

Roger Buch mener, at Region Hovedstadens Psykiatri gør sig skyldige i magtfordrejning. 

Det er et juridisk begreb, som betyder, at en myndighed misbruger sin magt til at opnå et formål, myndigheden ikke har hjemmel til at forfølge. 

- Det er jo simpelthen helt uhørt, at man arbejder på at etablere en form for "berufsverbot". Altså at bandelyse en person, så den person ikke kan få et arbejde igen i hele regionen. Det er usagligt og uprofessionelt. Det er i virkeligheden magtfordrejning, siger Roger Buch.

Thomas Sørensen søger i den periode adskillige stillinger forskellige steder i Regions Hovedstadens psykiatri. 

Men hver gang får han afslag med de samme enslydende formuleringer, som blev forfattet fra central hold.

Dette er nogle af de afslag, som Thomas Sørensen har modtaget. 15 stillinger søgte han uden held.
Foto: Niels Knuth / TV 2 Kosmopol

Efter de mange afslag henvender Thomas Sørensen sig til TV 2 Kosmopol. 

Vi retter derefter henvendelse til psykiatriens presseafdeling og pludselig dukker pressechefen op i den interne mailkorrespondance.

Han bliver spurgt, om han mener, at vi på TV 2 Kosmopol vil bringe historien om Thomas Sørensen. 

Til det svarer pressechefen:

"Det tror jeg klart, de gør. For dem er det jo en god historie, at vi blacklister en medarbejder i en tid, hvor vi skriger på arbejdskraft."

Pressechefen skriver også en mail til HR-chefen.

"Det vil være ret uheldigt, hvis vi på skrift har forklaret ham, at vi ikke vil ansætte ham, fordi han har udtrykt mistillid til ledelsen."

Det er jo simpelthen faktuelt forkert. Det er usandt. Det er også i strid med reglerne

— Roger Buch om Region Hovedstadens notat

Ekspert: Region taler usandt

Efterfølgende bringer TV 2 Kosmopol historien om Thomas Sørensen.

Region Hovedstadens Psykiatri svarer i den forbindelse i et mailsvar:

- Alle medarbejdere har ytringsfrihed og lov til at rejse spørgsmål til og kritik af ledelsen.

Efter tv-indslaget spørger bekymrede regionrådspolitikere ind til sagen om Thomas Sørensen. Administrationen forsikrer, at der ikke har truffet en formel udelukkelse af Thomas Sørensen.

- Der er ikke sket udelukkelse fra regional ansættelse i den konkrete sag, skriver administrationen til politikerne i et notat den 28. september 2023.

Den vurdering er Roger Buch uenig i.

- Det er helt tydeligt, at man prøver at udelukke ham. Og så siger embedsværket til politikerne, at man ikke udelukker ham. Det er jo simpelthen faktuelt forkert. Det er usandt. Det er også i strid med reglerne. Altså i forvaltningslovene er det jo meget klart, at som offentlig ansat skal man holde sig til sandheden. Og det er jo helt tydeligt, at det gør man ikke her, siger Roger Buch.

Partshøring og formel afgørelse

Efterfølgende har administrationen dog ændret forklaring og for første gang partshørt Thomas Sørensen.

I december skriver de til Thomas Sørensen og politikerne, at selvom man ikke har truffet en formel beslutning om udelukkelse, så havde den uformelle beslutning samme konsekvens som en formel beslutning om udelukkelse.

Men det betyder ikke, at ledelsen og direktionen i Region Hovedstadens Psykiatri nu åbner jobsluserne for Thomas Sørensen.

Derimod har man i en afgørelse fornylig valgt at træffe en beslutning om, at hvis Thomas Sørensen skulle søge nye stillinger i regionen, så vil episoden med kagemanden indgå i vurderingen af hans ansøgning.

Roger Buch mener, at Region Hovedstadens Psykiatris håndtering af sagen, er dybt kritisabelt.

- Man undrer sig over, at der ikke er nogen i denne her sag, som for alvor trækker i håndbremsen og siger 'nu må vi lige prøve at stoppe. Hvad er det egentlig, vi har gang i her?'

Det må man sige, det er meget underligt. For der er jo rigtig mange involverede, og det er  folk højt med lange uddannelser og erfaring, siger Roger Buch.

Tilbage i Jylland sidder Thomas Sørensen i stuen hos sine forældre.

Han er også dybt forundret over hele forløbet, som han beskriver som kafkask.

- Jeg er overrasket og skræmt over, hvor stor en mængde af ressourcer, tid og energi, som ledelse og direktion har brugt på at forfølge mig. Jeg ville ønske, at de brugte samme ihærdige energi, når de fik et strakspåbud fra Arbejdstilsynet, så de ansatte kan få et ordentligt arbejdsmiljø og de psykisk syge kan blive behandlet anstændigt, siger Thomas Sørensen.

TV 2 Kosmopol har i forbindelse med udarbejdelse af denne artikel rettet henvendelse til Region Hovedstadens Psykiatri. 

Regionen skriver, at de ikke ønsker at kommentere personsager.

Vi har også forsøgt, at få en kommentar fra formanden fra regionens psykiatriudvalg, Peter Westermann (SF). Han ønsker heller ikke at kommentere på sagen.

Link kopieret!

Seneste nyt

Ti personer anholdt i sag om omfattende hvidvask

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Københavns Politi slog torsdag morgen til på 17 adresser og anholdt ti personer, der er mistænkt for hvidvask.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Otte af de anholdte er sigtet for grov hvidvask for mindst 45 millioner kroner. De er mistænkt for at have drevet et netværk af selskaber, som har fungeret som fakturafabrikker, hvor der er udstedt fiktive fakturaer til en række danske virksomheder.

En anholdt er sigtet for at have købt fiktive fakturaer, og en er sigtet for medvirken til køb af fakturaer.

- Forud for aktionen har vi gennem længere tid efterforsket hvidvasknetværket. Efterforskningen fortsætter, og jeg kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen, siger vicepolitiinspektør Anne Katrine Kristensen.

Link kopieret!

20-årig kørte med 100 kilometer i timen gennem byområde

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

En 20-årig bilist blev onsdag formiddag sigtet for vanvidskørsel efter have kørt mindst 103 kilometer i timen i Ørestad på Amager på en strækning, hvor det er tilladt at køre 50 kilometer i timen.

Det skriver Københavns Politi på X.

Politiet beslaglagde den 20-åriges bil, og han fik inddraget sit kørekort.

Link kopieret!

Politi holder skarpt øje med livsfarlig tendens i trafikken

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Forleden blev 12 bilister dømt for ikke at påsætte sikkerhedswiren ved brug af trailer, skriver Anklagemyndigheden ved Københavns Vestegns Politi på X.

Den manglende sikkerhedswire er en tendens, som Københavns Vestegns Politi er godt trætte af, og de holder derfor skarpt øje med, om bilister har tilkoblet sikkerhedswiren korrekt.

- Vi har sagt det før, men lad mig gentage: Når påhængsvogne løsriver sig på motorvejen, skaber det livsfare for andre trafikanter, siger Claus Stoltenberg, leder af færdselsafdelingen i Københavns Vestegns Politi, på X.

De 12 sager kom blandt andet fra Gladsaxe, Albertslund og Ballerup. Straffen i sådanne sager er typisk en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

Link kopieret!

Politi efterforsker mand i Volvo

I en Facebook-gruppe for Hareskovby skriver en borger, at dennes 12-årige datter er blevet antastet af en mand.

Manden kørte ifølge opslaget op på siden ad pigen og tilfredsstillede sig selv foran hende.

Nordsjællands Politi har bekræftet sagen til TV 2 og oplyser, at de har iværksat en række efterforskningsskridt. Politiet opfordrer borgere i området til at være opmærksomme og kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt.

Link kopieret!

Boligmarkedet boomer i hovedstaden: Oktober slog rekord

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Sjældent har så mange i hovedstadsområdet købt bolig som i oktober i år.

Det viser nye tal fra Boligsiden.

I oktober blev der solgt 2.491 boliger i Region Hovedstaden, oplyser Boligsiden til TV 2 Kosmopol. Så mange boligsalg er ikke set siden juni 2021.

Det er især lejlighedssalget, der trækket tallet op.

- Ejerlejlighederne har været årets helt store overraskelse, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør og boligøkonom hos Boligsiden i en pressemeddelelse.

- Vi ser et rekordhøjt salg sammen med stigende priser, og vi må konstatere, at vi køber bolig efter behov og ikke efter spekulationer om boligskatterne og deres betydning.

Link kopieret!

Skagensmaleri kommer på auktion i Lyngby

Foto: Auktionshuset Bruun Rasmussen

Skagensmaleriet "Fru Marie Krøyer i Haven paa Skagen" af P.S. Krøyer skal nu på auktion hos auktionshuset Bruun Rasmussen i Lyngby.

Det oplyser auktionshuset i en pressemeddelelse.

Maleriet er fra 1892 og vurderes til mellem fire og seks millioner kroner.

Link kopieret!

Nu kan du få et anderledes snejob hos DMI

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Er du hjemme klokken otte om morgenen, vågen og ikke bange for at bruge en tommestok udenfor, så har DMI brug for din hjælp.

Vintersæsonen er officielt begyndt, og DMI søger nye snemålere, så de kan opretholde overblikket over snemængderne rundt omkring i Danmark.

Som snemåler skal du kunne måle sne de dage, hvor der ligger sne på jorden. I de seneste fem år har man i gennemsnit skullet måle sne ti gange om året.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du ikke er kuldskær, og DMI sætter pris på stabilitet, så målingerne kommer ind til tiden de dage, hvor det har sneet.

Snesæsonen varer fra 1. oktober til 30. april. Belønningen er et symbolsk beløb på omkring 2.900 kroner om året - og en gratis målestok.

Link kopieret!

Maskerede unge overfaldt 16-årig på skole. Nu skal de i fængsel

Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Sidste år endte et mellemværende mellem to unge i Køge med, at fire unge, maskerede mænd overfaldt en 16-årig dreng på hans skole.

De unge mænd udsatte ham for grov vold med slag, spark og tramp. Desuden slog de ham med en metalgenstand, så den 16-årige brækkede næsen.

En af de maskerede unge er nu idømt fem måneders fængsel, mens to andre har fået tre måneders fængsel hver. Den fjerde blev dømt 60 dages fængsel for medvirken, da vedkommende ikke deltog i volden.

Alle tog betænkningstid.

Link kopieret!

Tre personer tiltalt for drab på forsvundne Jimmi Lillelund

Foto: Politi

Tre personer - to mænd og en kvinde - er tiltalt for drab og bortskaffelse af lig i sagen om Jimmi Lillelund, der forsvandt i 2020.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Jimmi Lillelund blev sidst set i april for 4,5 år siden, da han kørte fra sit opholdssted i Gundsømagle til Haveforeningen Ishøjgård i Ishøj. Hans lig er endnu ikke blevet fundet.

Link kopieret!

Dit digitale aftryk

Vi indsamler information for at huske indstillinger, forbedre sikkerheden, analysere statistik samt vise dig funktioner fra sociale medier. Vi sporer dig ikke systematisk på vores hjemmeside eller på tværs af andre hjemmesider og apps. Vi bruger både egne og tredjepart cookies. Tredjepart kan anvende cookiedata til markedsføring på egne eller andres platforme.

Du kan altid ændre dine præferencer senere.

Her kan du finde en oversigt over hvilke cookies vi potentielt sætter.
Du kan se flere detaljer om vores cookies her

Funktionelle cookies

Funktionelle cookies giver os mulighed for at huske dine præferencer og forbedre din brugeroplevelse. Disse cookies er ikke strengt nødvendige, men de gør din oplevelse mere personlig og problemfri.

Navn Udbyder
__cf_bm Vimeo
_cfuvid Vimeo
AWSALB Amazon Web Services
AWSALBAPP-0 Amazon Web Services
AWSALBAPP-1 Amazon Web Services
AWSALBAPP-2 Amazon Web Services
AWSALBAPP-3 Amazon Web Services
csrftoken Instagram
csrftoken Openstreetmap
jwplayer.bandwidthEstimate no-domain
jwplayerLocalId no-domain

Nødvendige cookies

Disse cookies er essentielle for at vores hjemmeside fungerer korrekt. De sikrer grundlæggende funktioner. Uden disse cookies ville siden ikke kunne fungere optimalt.

Navn Udbyder
__whseenVerticalVideosCrate tv2kosmopol.dk
-test-amp-cookie-tmp tv2kosmopol.dk
frequencyCategoryV2 tv2kosmopol.dk
recencyCategoryV2 tv2kosmopol.dk
recencyLastVisitV2 tv2kosmopol.dk
tv2reg_cookie_consent tv2kosmopol.dk
visitedPagesV2 tv2kosmopol.dk
visitHistoryFrequencyV2 tv2kosmopol.dk

Statistikcookies

Statistikcookies hjælper os med at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den. Vi forsøger at minimere brugen af eksterne tjenester og sikrer, at dine data anonymiseres så vidt muligt.

Navn Udbyder
_cb Chartbeat
_cb Chartbeat
_cb_expires Chartbeat
_cb_svref Chartbeat
_cb_svref Chartbeat
_cb_svref_expires Chartbeat
_cbt Chartbeat
_chartbeat2 Chartbeat
_chartbeat2 Chartbeat
_chartbeat2_expires Chartbeat
_t_tests Chartbeat
_t_tests Chartbeat
_t_tests_expires Chartbeat
_v__chartbeat3 Chartbeat
_v__chartbeat3 Chartbeat
_v__chartbeat3_expires Chartbeat
userId tv2kosmopol.dk

Markedsføringscookies

Vi anvender ikke selv markedsføringscookies, men vi har valgt at kategorisere en række cookies, som eksterne partnere sætter, som netop markedsføringscookies for at gøre dig som bruger opmærksomme på dem. Vi anvender kun eksternt indhold når det er vores vurdering, at det løfter kvaliteten af vores journalistik eller at det er bydende nødvendigt.

Navn Udbyder
_ga Google
ct0 X
guest_id X
iutk issuu.com
LAST_RESULT_ENTRY_KEY YouTube
remote_sid YouTube
TESTCOOKIESENABLED YouTube
VISITOR_INFO1_LIVE YouTube
VISITOR_PRIVACY_METADATA YouTube
YSC YouTube

Ikke tildelte cookies

Disse cookies er endnu ikke blevet kategoriseret. Vi arbejder på at identificere deres formål og sikre, at de respekterer dine privatlivsindstillinger.

Navn Udbyder
kosmopol_ovp_session kosmopol.tv2reg.stream
SRVNAME kosmopol.tv2reg.stream
XSRF-TOKEN kosmopol.tv2reg.stream

Præference-cookies

Præference-cookies husker dine valg, så vi kan tilpasse hjemmesiden efter dine behov. Disse cookies sikrer, at du får en mere personlig oplevelse ved hvert besøg.

Navn Udbyder
NID Google