Hvad gør mænd attraktive?
Opfattelserne er lige så forskellige, som vi mennesker er forskellige. Hvad siger manden og kvinden på gaden? Og hvad siger videnskaben om emnet, som vi aldrig bliver trætte af at tale om. Hør, hvordan Joan Ørting, Dennis Knudsen og Robert Lubarski gennemhuller nogle af vores forestillinger om den attraktive mand.
Spektrum med Master Fatman (3:3)
Mesteren Master Fatman og den arbejdsløse elektriker Per Kristensen har Camilla Miehe-Renard og Stig Møller i studiet til en snak om vigtige ting i livet.
Spektrum med Master Fatman (2:3)
Mesteren Master Fatman og den arbejdsløse elektriker Per Kristensen har Jørgen de Mylius og Jens Okking i studiet til en snak om vigtige ting i livet.
Spektrum med Master Fatman (1:3)
Mesteren Master Fatman og den arbejdsløse elektriker Per Kristensen har Klaus Riskær og sangeren Nanna Lüders i studiet til en snak om vigtige ting i livet.
Valgfolkemøde i Odense
Vi transmiterer fra regionernes egen scene, "Det nære telt", hvor der vil være masser af debat, live-musik, politiker-quiz og meget mere.
Fødevarevidenskabens historie - Revolutionen fra Frederiksberg (1:3)
I Danmark begynder fødevarevidenskabens historie med etableringen af Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg i 1858, som i dag er blevet en del af Københavns Universitet. Her bliver der ansat nogle folk, som via forskning, formidling og uddannelse hjælper landbruget med at bane vejen for et kæmpe eksporteventyr af smør og bacon. Produceret af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD).
Fødevarevidenskabens historie - Revolutionen fra Frederiksberg (2:3)
Danmark stod på grund af stor international konkurrence på kornmarkedet overfor faldende priser, og en gennemgribende omlægning af landbruget var nødvendig. Smør og bacon blev det nye guld for landets eksportindtægter. Spørgsmålet er, om vi i dag – ligesom i industrialiseringens og fødevarevidenskabens barndom – står overfor en radikal omlægning af fødevareproduktionen? Produceret af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD).
Fødevarevidenskabens historie - Øl med himmelsk gær-drys (3:3)
I gamle dage bryggede man øl med gærkrans uden at vide, hvad det egentlig var, der skete, når man puttede kransen i øllet. Nu til dags eksperimenteres der meget med nye typer af øl. Øl med ”solsmag” lyder poetisk, men ifølge forsker Henrik Siegumfeldt er det bestemt ikke noget man ønsker sig. Produceret af Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet (KU FOOD).
Verdens ældste ungdomsgarde fylder 175 år
Tivoli-Garden blev tidligere kaldt verdens ældste boyband, men siden 2015 har Tivoli-Garden også taget i mod piger, og i denne jubilæumfilm kan du bl.a. møde Matilde og Eda, som er med i Tivoli-Garden. Hver eneste uge går de parade i Tivoli, hvor de tager deres uniform på. Men uniformen er tung og meget varm og ikke altid lige behagelig at gå rundt med.
Mælkevejen i Tivoli
Odin-ekspressen i Tivoli kørte efter 30 millioner runder på skinnerne sin sidste tur i starten af 2019. Nu er en ny rutchebane med navnet Mælkevejen klar til at tage over.
Hugs & Food
Gennem et år har instruktøren Joachim Rosenstand fulgt værestedet Hugs & Food med et kamera. Det er blevet til et lunt og rørende indblik i socialt arbejde blandt nogle af Københavns mest udsatte mennesker.